Contact

Contact

 • De Beekkant
  Stene 16
  9667 Horebeke

 • 0474 834129 / 0498 112879

 • 0498 112879

 • BE 0661.700.940

 • info@debeekkant.be

 • Beste bezoeker, heb je interesse in een product en wil je vrijblijvend iets komen bekijken? Stuur ons een mailtje of bel ons om een moment af te spreken. Ook mogelijk in het weekend.

  0498 112879.

  ADRES: Stene 16 9667 HOREBEKE.

  via GPS: GROENSTRAAT MAARKEDAL ingeven. De ingang bevindt zich in de Groenstraat Maarkedal aan de beek. 

  We zijn gelegen in de Vlaamse Ardennen  langs de Meulebeek ( vandaar de naam “De Beekkant”) tussen de fietsknooppunten 37 en 39. De Meulebeek vormt de grens tussen Horebeke en Maarkedal. 

  Er is mogelijkheid tot parkeren op het brugje over de beek. Parkeren langs de Groenstraat is gevaarlijk door het doorgaand zwaar vrachtverkeer op deze smalle landweg/buurtweg/verkavelingsweg pal naast de beek!

  Het zwaar vrachtverkeer van méér dan 3.5 ton werd in september 2017 door het huidig bestuur van Maarkedal  gebannen op alle andere verbindingswegen tussen de N8 en de N457. (al dan niet rechtstreekse aansluiting) De Groenstraat werd bewust niet opgenomen in de lijst en doet met een breedte van slechts 3 meter dienst als ring voor het zwaar vrachtverkeer!!!   De draagkracht en breedte van deze buurtweg (3 meter) is er niet op voorzien en er ontstaat trillingsschade. Dus graag ook hier ook een veilige thuis en een veilige landweg door het invoeren van dezelfde tonnagebeperking als de Eikenberg, Varent, Boigneberg, Kokerellestraat, Kapelleberg en Ladeuze want gelijke situaties dienen op gelijke manier behandeld te worden! (reeds in mei 2014 is het probleem aangekaart met Maarkedal!) Met dank om deze scheve situatie recht te zetten! 

  'Maarkedal wil geen zware verkeer meer op haar kleine landwegen' http://www.avs.be/avsnews/maarkedal-bant-zwaar-verkeer

  https://www.hln.be/regio/maarkedal/maarkedal-bant-zwaar-vrachtverkeer-op-kleine-wegen~a12bef1a/

  Horebeke is met zijn 2000 inwoners de kleinste Vlaamse fusiegemeente. De streek is gekend omwille van zijn panoramische vergezichten, uitgestrekte weilanden, een aantal wind- en watermolens (o.a. de Tissenhove- en Moldergemmolen) maar ook door de Geuzenhoek (Korsele) die zich op een paar kilometer van de Horebeekse dorpskom bevindt. (bron Website Horebeke)

  Voor het versturen van kleine pakketten binnen België zijn de tarieven van Bpost toepasselijk. We versturen ook pakketten naar Nederland en Frankrijk. We versturen met PostNL naar Nederland.

  Herroepingsrecht De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.

Neem contact met ons op

Controle