Contact

Contact

 • De Beekkant
  Stene 16
  9667 Horebeke

 • 0474 83 41 29 0498 112879

 • 0474 834129 0498 112879

 • BE 0661.700.940

 • info@debeekkant.be

 • Beste bezoeker,

  Wij zijn alle dagen open maar wél op afspraak.

  BESTE BEZOEKER, KRIJG JE GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG VIA HET CONTACTFORMULIER OF MAIL? GELIEVE DAN UW ONGEWENSTE E-MAIL NA TE KIJKEN. BEDANKT!!!

  ADRES: Stene 16 9667 HOREBEKE.

  via GPS: GROENSTRAAT MAARKEDAL ingeven. De ingang bevindt zich in de Groenstraat Maarkedal aan de beek. 

  We zijn gelegen in de Vlaamse Ardennen  langs de Meulebeek ( vandaar de naam “De Beekkant”) tussen de fietsknooppunten 37 en 39. De Meulebeek vormt de grens tussen Horebeke en Maarkedal. 

  Er is mogelijkheid tot parkeren op het brugje over de beek. Parkeren langs de Groenstraat is gevaarlijk door het doorgaand zwaar vrachtverkeer op deze smalle landweg/buurtweg/verkavelingsweg pal naast de beek!

  Horebeke is met zijn 2000 inwoners de kleinste Vlaamse fusiegemeente. De streek is gekend omwille van zijn panoramische vergezichten, uitgestrekte weilanden, een aantal wind- en watermolens (o.a. de Tissenhove- en Moldergemmolen) maar ook door de Geuzenhoek (Korsele) die zich op een paar kilometer van de Horebeekse dorpskom bevindt. (bron Website Horebeke)

  Voor het versturen van kleine pakketten binnen België zijn de tarieven van Bpost toepasselijk. We versturen ook pakketten naar Nederland en Frankrijk. We versturen met PostNL naar Nederland.

  Herroepingsrecht De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van een motief, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed.

Beste bezoeker,

Wij sturen altijd een antwoord op uw vragen. Mocht u geen antwoord krijgen, gelieve dan even uw spam na te kijken. 

Neem contact met ons op